Download lagu Nella Kharisma - Trending Nella Kharisma feat Dory Harsa - Jodo Mp3

Nella Kharisma - Trending Nella Kharisma feat Dory Harsa - Jodo

Listen: 56

Duration: 06:52

MP3 size: 9.43 MB

Lirik Lagu Trending Nella Kharisma feat Dory Harsa - Jodo oleh Nella Kharisma :

Sajak tresna, sing neng jero dada
Ora iso, bakal tak lalekno



Gedhe rasa, ati kula pantes tak juangno

Kebacut nyemplung ati tekan dada


Reff

Kowe...sing paling tak sayangi

Aku pingin dadi siji merga kowe

Sing dadi pilihan ati..



Muga... Bapak Ibu mu merestui

Sungkem kula kalih donga tak panjatno

Jodo mesti Gusti Berkahi...



Tak Kendhangi...karo tak esemi..

Soko ati, koe tak tresnani...

Tak tembhangi,.kula krungu langit melu nyanyi

Rindu niki kula sing nduweni...

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home